• Jsme tady pro Vás již 10 let

  • Tisíce položek skladem

  • Extrémní slevy na vybrané položky

Ochrana osobních údajů

Bezpečnost a ochrana osobních údajů

Při nakládání s daty se řídíme zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Společnost AXZ s.r.o., provozovatel internetového obchodu www.domaci-outlet.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné. S údaji je nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. Nikdy neposkytujeme získané údaje třetí straně.

Jaké údaje shromažďujeme?

Abychom mohli realizovat obchodní transakci, potřebujeme znát Vaše jméno (případně jméno firmy, IČ, kontaktní osobu) adresu (fakturační, případně dodací), telefonní a emailový kontakt. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.

K čemu údaje slouží?

Veškeré informace v eshopu www.domaci-outlet.cz, obchodní podmínky, návod, jak nakupovat, ceny, popisky produktů ad., jsou dostupné bez zadávaní jakýchkoliv údajů. Kvůli realizaci obchodní transakce a dodání zboží na místo, které jste určili, s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíňené údaje. Ty získáme s Vaším souhlasem při Vaší registraci, ať už trvalé či dočasné.

Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit?

Po zalogování do eshopu www.domaci-outlet.cz můžete tyto údaje editovat či mazat. V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit a dosud jste u nas nenakoupili, stačí odeslat e-mail na obchod@domaci-outlet.cz.

« Zpět

Doprava zdarma! Již při objednávce nad 12100 Kč za Vás dopravu po celé ČR hradíme my.

Způsob platby
  • Dobírka na Slovensko (50 Kč)
  • Platba na dobírku (35 Kč)
  • * zdarma od 12100 Kč
  • Platba předem (0 Kč)
  • Platba v hotovosti (0 Kč)
Visa Visa Electron MasterCard
Způsob dopravy
  • Osobní odběr v Dobrovici (0 Kč)
  • Česká pošta - Balík Do ruky (201 Kč)
  • * zdarma od 12100 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu (199 Kč)
  • * zdarma od 12100 Kč
  • PPL ParcelShop (199 Kč)
  • * zdarma od 12100 Kč
  • Dopravní služba PPL (201 Kč)
  • * zdarma od 12100 Kč
  • Poštovné a balné na Slovensko (570 Kč)
  • Dopravní služba DPD na Slovensko (570 Kč)
Ověřeno zákazníky

Obchod Domaci-outlet.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.

Nahoru

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace