• Jsme tady pro Vás již 11 let

  • Tisíce položek skladem

  • Extrémní slevy na vybrané položky

Ochrana osobních údajů

Bezpečnost a ochrana osobních údajů

Při nakládání s daty se řídíme zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Společnost AXZ s.r.o., provozovatel internetového obchodu www.domaci-outlet.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné. S údaji je nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. Nikdy neposkytujeme získané údaje třetí straně.

Jaké údaje shromažďujeme?

Abychom mohli realizovat obchodní transakci, potřebujeme znát Vaše jméno (případně jméno firmy, IČ, kontaktní osobu) adresu (fakturační, případně dodací), telefonní a emailový kontakt. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.

K čemu údaje slouží?

Veškeré informace v eshopu www.domaci-outlet.cz, obchodní podmínky, návod, jak nakupovat, ceny, popisky produktů ad., jsou dostupné bez zadávaní jakýchkoliv údajů. Kvůli realizaci obchodní transakce a dodání zboží na místo, které jste určili, s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíňené údaje. Ty získáme s Vaším souhlasem při Vaší registraci, ať už trvalé či dočasné.

Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit?

Po zalogování do eshopu www.domaci-outlet.cz můžete tyto údaje editovat či mazat. V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit a dosud jste u nas nenakoupili, stačí odeslat e-mail na obchod@domaci-outlet.cz.

« Zpět

Doprava zdarma! Již při objednávce nad 0 Kč za Vás dopravu po celé ČR hradíme my.

Způsob platby
  • Platba na dobírku (35 Kč)
  • * zdarma od 0 Kč
  • Platba kartou (0 Kč)
  • Platba předem (0 Kč)
  • Platba v hotovosti (0 Kč)
Visa Visa Electron MasterCard
Způsob dopravy
  • Zasilkovna- na pobočku (69 Kč)
  • * zdarma od 0 Kč
Ověřeno zákazníky

Obchod Domaci-outlet.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.

Nahoru

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace